Mirese Precomanda

Rochii de mireasa facute in atelierul nostru, cu precomanda, pe masuri standard sau custom, din tesaturi in limita stocului nostru disponibil.

În categoria “Precomandă” sunt piese vestimentare din colecțiile actuale sau din arhiva noastră, care nu sunt pe stoc, în atelier, dar care se pot reface. Fie pe mărimile standard folosite de noi sau customizat, pe măsurile dorite (cu sau fără probă la atelier). Aceste produse se pot realiza în limita stocului nostru propriu de materiale #deadstock – adică materiale care nu au continuitate în fabricile de producție textilă. Prin această practică, reducem surplusul de materie primă nefolosită în industrie.

În urma precomenzii unui produs care nu este pe stoc, alege mărimea cea mai apropiată măsurilor tale. Menționează-le și înainte de finalizare comandă sau via email. Sau le poti oferi în momentul în care te contactăm pentru confirmarea comenzii. Astfel produsul va fi realizat special pentru tine, pe măsurile tale. Te rugăm să ții cont de timpul necesar minim de producție: minim 10 zile lucrătoare.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.