fbpx

Termeni și Condiții

Identificarea operatorului

Bine te-am găsit! Înainte de a afla care sunt termenii şi condiţiile noastre, este firesc să ştii cine este proprietarul magazinului online. Site-ul www.atelierbobar.ro este întreținut și administrat de echipa S.C. Diana Bobar Design S.R.L. cu sediul în Timișoara, Romania. Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

Denumire – S.C. Diana Bobar Design S.R.L.

Adresa – Str. Filaret Barbu nr.17, ap.1/2, Timișoara, Timiș
Cod Unic de înregistrare – RO23736414
Nr. de ordine în registrul comerţului – J35/1515/2008
Site-ul de prezentare a firmei noastre este: www.atelierbobar.ro

Pentru a ne contacta, vă rugăm să folosiţi formularul sau numerele de telefon afişate în pagina CONTACT.

Utilizare site

Ca viitor utilizator al site-ului, ar trebui să cunoşti următorii termeni, dar şi care sunt condiţiile în care magazinul nostru online îşi desfăşoară activitatea. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.atelierbobar.ro, implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor care vor fi detaliate în paragrafele urmatoare. De aceea, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea site-ului www.atelierbobar.ro (folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate contact@atelierbobar.ro), comunicarea se realizează în sistem electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la contact@atelierbobar.ro în sistem electronic, fapt care include şi notificări prin e-mail sau prin anunţuri pe site, în cazul abonării dumneavoastră la serviciul Newsletter.

Ne asumăm dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.atelierbobar.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Accesul la site

Toţi utilizatorii site-ului nostru beneficiază de dreptul la acces limitat, în mod egal, fără discriminare şi doar în interes personal. Niciun utilizator nu are dreptul de a descărca sau de a modifica în vreun fel conţinutul site-ului, fără acordul nostru.

Drepturi de autor

Conţinutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C. Diana Bobar Design S.R.L. Întregul conţinut al site-ului www.atelierbobar.ro (cu redirectionare spre www.dianabobar.ro) este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. Diana Bobar Design S.R.L. se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Contul şi obligaţiile utilizatorului

Ca utilizator înregistrat al www.atelierbobar.ro, aveţi posibilitatea de a vă crea un cont. Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul www.atelierbobar.ro, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site va fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Sunteţi singurul răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. Nu trebuie să vă dezvăluiţi informaţiile personale către oricare alte persoane sau să utilizaţi contul altei persoane. S.C. Diana Bobar Design S.R.L nu este răspunzătoare pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Acordul Utilizatorului

Prin folosirea oricăror mijloace automate de transmitere a informaţiei (i.e: opţiuni de genul „sunt de acord”, „ok”, „trimite”, etc), utilizatorul confirmă că a citit şi a înţeles termenii şi condiţiile prezentate, mai sus, şi că este de acord cu conţinutul acestora.

Desfăşurare concursuri

Toţi utilizatorii care participă la concursurile organizate de S.C. Diana Bobar Design S.R.L trebuie să respecte prevederile secţiunii Termeni şi Condiţii, dar şi regulamentul impus fiecărui concurs. Sunt strict interzise următoarele lucruri: modificarea datelor personale în timpul desfăşurării concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vânzarea premiilor către terţi, deţinerea de conturi multiple în vederea creşterii şanselor de câstig. Utilizatorul care va încălca termenii sau regulamentul concursului va fi descalificat ca şi concurent, iar în unele cazuri se ajunge chiar şi la blocarea participării la concursurile viitoare.

Decenţa în limbaj

Pe site-ul nostru nu va fi tolerat un limbaj injurios şi/sau neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să se justifice.

Soluţionarea disputelor

În cazul unui eventual conflict apărut între S.C. Diana Bobar Design S.R.L şi clienţi, se încearcă rezolvarea pe cale amiabilă, între cele două părţi. Dacă acest lucru nu este posibil, se respectă aplicarea prevederilor legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor devine de competenţa instanţelor din România.