Livrare și Returnare

Livrare și Returnare

Obiectivul nostru este să vă oferim produse vestimentare de calitate şi servicii excelente. Articolele vestimentare prezentate pe acest site sunt realizate de echipa noastra SC Diana Bobar Design SRL, in Atelierul nostru din Timisoara, Romania, în mod profesionist, din materiale și modele alese de echipa creativă Atelier BOBAR reprezentata de Diana si Florina Bobar; produsele sunt noi şi nu prezintă defecte.

Deşi nu ne dorim să ne confruntăm cu nereguli sau ca dumneavoastră să fiţi nemulţumită de produsele noastre, dacă, din diferite motive, întâmpinaţi o problemă sau aveţi o neclaritate legată de comanda dumneavoastră, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon +40 741 683096 sau ne puteţi  contacta la adresa de email contact@atelierbobar.ro

 

  1. Disponibilitatea produselor şi autenticitatea lor

Produsele noastre sunt disponibile pentru achiziţie online şi includ rochii de zi, rochii de seară, bluze, fuste, jachete, paltoane. Toate produsele prezentate pe site pot fi achiziţionate în funcţie de disponibilitate şi ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse noi pe care o suplimentăm. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a modifica termenii sau durata unei oferte speciale sau a unei promoţii. Vă vom informa dacă suntem în imposibilitatea de a realiza comanda.
Vă garantăm autenticitatea tuturor produselor achiziţionate pe www.atelierbobar.ro. Produsele noastre sunt realizate în mod profesionist, doar cu materiale de calitate şi au un design deosebit. Produsele sunt destinate pentru uzul personal al clientului.

 

  1. Preţuri

Ofertele şi produsele noastre sunt disponibile în limita stocului. Fiecare produs va avea preţul afişat, dar preţurile pot fi modificate fără nici o comunicare prealabilă. Preţurile afişate pe site-ul nostru sunt exprimate RON. Noi încercăm să asigurăm afişarea corectă a preţurilor pentru produsele de pe site-ul nostru, cu toate acestea există posibilitatea de a apărea erori din diverse motive. Dacă vom descoperi o eroare de preţ al produsului pe care l-aţi comandat, vă vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la preţul corect sau anularea acesteia. Dacă suntem în imposibilitatea de a vă contacta, vom considera comanda anulată.

 

  1. Comandă

Înainte de prima dumneavoastră comandă, vă sfătuim să vă creați un cont pe www.atelierbobar.ro, pentru a vă ușura viitoarele comenzi efectuate pe acest site.

Pentru a realiza o comandă, completați formularul de comandă. In scurt timp veți primi pe adresa de mail, introdusă de dumneavoastră  în formularul de comandă, un formular de confirmare a comenzii, la fel cât și pe tot parcursul demersului efectuării comenzii, până în momentul în care este livrat. Dacă doriţi să aflaţi informaţii legate de comanda dumnevoastră, aveţi la dispoziţie numărul de telefon +40 741 683096, disponibil de luni până vineri, între orele 10AM – 6PM sau puteţi să ne trimiteţi un email la adresa contact@atelierbobar.ro

În limita stocului disponibil, livrarea produselor comandate de dumneavoastră se realizează în maxim 5 zile lucrătoare. În cazul stocului epuizat, veţi primi un email cu notificări legate de completarea stocului epuizat şi/sau posibilitatea realizării produsului la comandă specială, în funcţie de disponibilitatea stocului de ţesături. În cazul unei comenzi speciale (piesa vestimentara care nu este pe stoc, dar se poate realiza pe masurile clientei, sau se doreste alta culoare la piesa vestimentara) durata de executie si livrare, in functie de perioada anului, dureaza intre 10-20 de zile lucratoare.

Important de ştiut! Pentru comenzile peste 1000 RON livrarea este gratuită.

Comanda poate să fie refuzată în următoarele cazuri:  

  • Stoc epuizat
  • Plata nu este finalizată
  • Informaţiile de contact sau adresa furnizate de către client au fost eronate
  • Există una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate
  1. Plată & Livrare

Vă punem la dispoziţie trei modalităţi de plată pentru comanda articolelor dumneavoastră preferate:

Plata Ramburs – Plăteşti direct la agentul curier la preluarea coletului

Plata prin transfer bancar – Plăteşti prin online banking sau ordin de plată

Plata online – Plăteşti cu cardul bancar prin conexiune securizata oferita de Netopia Mobilpay

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a comenzii, www.atelierbobar.ro  este obligat să anunţe clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Pentru orice lamuriri, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail: contact@atelierbobar.ro.

 

  1. Condiţii de Schimbare/ Returnare

Obiectivul nostru principal este ca dumneavoastră să fiţi mereu mulţumită de calitatea produselor noastre. Dacă nu sunteţi satisfăcută de produsele cumpărate, aveţi posibilitatea de a le schimba cu acelaşi produs, având o altă mărime, sau de a returna produsul; În acest caz, noi vă vom înapoia contravaloarea produselor comandate, în maximum 30 de zile lucrătoare.

Site-ul nostru funcţionează conform prevederilor legislaţiei româneşti.“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000).

 

Cum procedezi în cazul schimbării/returnării produselor cumpărate?

 

Clienţii noştri pot schimba/returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau deteriorare fizică, cu toate etichetele ataşate şi intacte, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Returul trebuie obligatoriu anunţat, în prealabil, telefonic sau în scris pe adresa de email contact@atelierbobar.ro, menţionând numărul comenzii, numele şi adresa dumneavoastră, dar şi numele produsului/produselor pe care doriţi să le returnaţi. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de curierat rapid.

Dupa recepţionarea coletului returnat, în cazul în care nu doriţi să schimbaţi produsul cu acelaşi produs într-o altă mărime, noi ne vom lua angajamentul de a vă înapoia contravaloarea comenzii, în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediaţi coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără o notificare ulterioară.

Orice retur care nu respectă conditiile prezentate, mai sus, va fi refuzat.