Despre noi


 

Atelierul BOBAR e reprezentat de surorile Diana şi Flo Bobar, echipa creativă din spatele brandului ce le poarta numele. Diana administreaza creația și producția vestimentară din atelier, iar Flo a dezvoltat partea decorațiunilor macrame prin Colțul Boho Deco & Events. Fetele, împreună cu o restrânsă echipă de măini talentate, desfăsoară activitățile creative în atelierul/showroom-ul din Timșoara, unde colaboreaza și împart un spațiu frumos cu brandul de bijuterii Josephine, cu Adriana Unguraş make-up artist și Peonies pentru decorațiuni florale.

Povestea brandului BOBAR a pornit de la o idee ce presupunea experimente verstimentare expuse pe un blog în timpul studenției, la o maşină veche de cusut împrumutată cu care s-a produs prima colecţie şi de acolo fetele au ajuns la prezentări, colaborări şi experiențe vaste în frumosul domeniu al modei. Azi ne referim la căutările lor creative ca fiind simplu: creaţiile Atelierului BOBAR.

“Fata care alege să poarte o piesă Bobar, de fapt, se alege pe sine, dar un sine accesorizat şi colorat de minți creative, într-o atmosferă primitoare. Fetele nu doar taie şi cos țesături; ele, împreună cu echipa de la atelier, dovedesc eleganţă şi armonie atât în munca cu clientele – cele care doresc o rochie specială -, cât şi în colecțiile anuale ce le poarta numele” – de Dunia, scriitor.

 


Categoria “Disponibile la atelier” se referă la propunerile noastre de rochii, bluze și fuste, de zi, cocktail sau seară, gata de purtat / ready-to-wear / ready-to-ship, sustenabil realizate din materiale #deadstock. Colecțiile noastre actuale din atelier se pot vedea online accesând prima categorie din partea de sus a paginii principale a acestui website.

Produsele din această categorie se pot proba la atelierul nostru din Timișoara, cu programare în prealabil; acestea pot fi ajustate daca este necesar: strâmtat, scurtat etc. Ajustările sunt valabile și pentru comenzile online. Dupa fiecare comandă, noi vă contactăm pentru confirmare și comparăm mărimea rochiei comandate cu măsurile Dvs. În cazul în care produsul comandat necesită mici modificări, le realizăm cu mare drag și produsul va fi livrat în maxim 5 zile lucrătoare. Un contact direct este important pentru această procedură și poate fi realizat la alegere prin email, telefonic sau mesaje Whats app.

 


În categoria “Precomandă” sunt piese vestimentare din colecțiile actuale sau din arhiva noastră, care nu sunt pe stoc, în atelier, dar care se pot reface pe mărimile standard folosite de noi sau customizat, pe măsurile dorite (cu sau fără probă la atelier). Aceste produse se pot realiza în limita stocului nostru propriu de materiale #deadstock – adică materiale care nu au continuitate în fabricile de producție textilă. Prin această practică, reducem surplusul de materie primă nefolosită în industrie.

În urma precomenzii unui produs care nu este pe stoc, alege mărimea cea mai apropiată măsurilor tale și menționează-le înainte de finalizare comandă sau via email sau le poti oferi în momentul în care te contactăm pentru confirmarea comenzii. Astfel produsul va fi realizat special pentru tine, pe măsurile tale, însă te rugăm să ții cont de timpul necesar minim de producție: 10 zile lucrătoare.

Decorațiunile macrame din categoria “Precomandă” sunt realizate manual de Flo Bobar, din fire textile de bumbac reciclat; aceste decorațiuni nu sunt disponibile în atelier, ele se produc doar în urma precomenzii, pe culorile originale, afișate pe pagina de produs, sau în combinații de culori la alegere.

Citește mai jos articolul despre noi apărut în numarul din noiembrie 2021 al revistei Business Magazine de la ZF – Ziarul Financiar.