Paltoane

Propunerile noastre pentru haine de purtat peste alte haine: paltoane! Călduroase sau mai puțin, din stofă, tweed sau brocart, acestea sunt propunerile noastre #outerwear.

Categoria “Disponibile la atelier se referă la propunerile noastre de rochii, bluze și fuste, de zi, cocktail sau seară, gata de purtat / ready-to-wear / ready-to-ship, sustenabil realizate din materiale #deadstock. Colecțiile noastre actuale din atelier se pot vedea online accesând prima categorie a paginii principale a acestui website.

Produsele din această categorie se pot proba la atelierul nostru din Timișoara, cu programare în prealabil. Acestea pot fi ajustate daca este necesar: strâmtat, scurtat etc. Ajustările sunt valabile și pentru comenzile online. Dupa fiecare comandă, noi vă contactăm pentru confirmare și comparăm mărimea rochiei comandate cu măsurile Dvs. În cazul în care produsul comandat necesită mici modificări, le realizăm cu mare drag și produsul va fi livrat în maxim 5 zile lucrătoare. Un contact direct este important pentru această procedură. Poate fi realizat la alegere prin email, telefonic sau mesaje Whats app.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.