fbpx

About Us

BOBAR e reprezentat de surorile Diana şi Florina Bobar, echipa creativă din spatele brandului ce le poarta numele. Işi desfăsoară activitatea in atelierul/showroom-ul lor din Timsioara, unde colaboreaza cu brandul de bijuterii Josephine, cu Adriana Unguraş pe partea de make-up și Peonies pentru decoratiuni florale.

Fata care alege să poarte o piesă Bobar, de fapt, se alege pe sine, dar un sine accesorizat şi colorat de minți creative, intr-o atmosferă primitoare. Fetele nu doar taie şi cos țesături; ele, impreună cu echipa de la atelier, dovedesc eleganţă şi armonie atât in munca cu clientele – cele care doresc o rochie specială, custom made -, cât şi in colecțiile anuale ce le poarta numele.

Povestea brandului BOBAR a pornit de la o idee ce presupunea cârpire, la blog, la o maşină veche de cusut împrumutată, la o colecţie, şi de acolo au ajuns la prezentări, colaborări şi experiențe vaste in frumosul domeniu al modei. Azi ne referim la căutările lor creative ca fiind simplu: creaţiile Atelierului BOBAR.

scris de Paula Aldescu, actualizat.