#BEaBOBARbride

#BEaBOBARbride

Cu ocazia lansării primei noastre colecții BOBAR Bridal, îți oferim șansa de a câștiga o rochie de miresă, la alegere, din toate modelele propuse în colecție.

Te asteptăm la noi în Atelier, între 14 decembrie 2018 – 31 ianuarie 2019, să descoperi toate propunerile noastre pentru anul 2019.

Pentru a câștiga rochia ta de mireasă BOBAR, trebuie să efectuezi o comandă fermă în termenul mai sus menționat, să achiți un avans de 30% din valoarea rochiei, iar cu numărul de ordine primit in momentul semnării acordului de participare vei fi înscrisă în Giveaway-ul #BEaBOBARbride.

Extragerea câștigătoarei se va face la final cu ajutorul random.org. De asemenea, câștigătoarei ii se va înapoia avansul.

Lăsăm mai jos regulamentul complet și condițiile de participare. Însă, pentru orice nelămurire, îți stăm la dispoziție, fie pe Facebook/ Instagram, fie telefonic, la numărul de telefon: 0741.68.30.96 .

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL GIVEAWAY-ului

1.1. Organizatorul concursului (denumit in continuare „Giveaway”) este [DIANA BOBAR DESIGN SRL], cu sediul social in Timisoara, Str. Filaret Barbu, Nr.17, Ap ½, Parter, CUI: RO 23736414, J35/1515/2008.

1.2. Contactarea organizatorului Giveaway-ului se poate face la numarul de telefon +40741683096 sau la adresa de e-mail: contact@atelierbobar.ro. Giveaway-ul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare („Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

1.4. Participarea la acest Giveaway implica acceptarea de catre Participanti a prevederilor prezentului regulament precum si obligativitatea respectarii acestora de catre toti Participantii.

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII GIVEAWAY-ului

2.1. Giveaway-ul se va desfasura in perioada 14.12.2018 – 31.01.2019 la sediul social al SC DIANA BOBAR DESIGN SRL.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

3.1. Giveaway-ul este accesibil tuturor persoanelor fizice, de sex feminin, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

3.2. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate în această actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora.

3.3. De asemenea, nu pot participa la Giveaway persoanele sub varsta de 18 ani. Participarea la acest Giveaway are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament.

3.4. Un participant se poate inscrie la Giveaway o singura data.

3.5. Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

3.6. Dreptul de participare la Giveaway este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

3.7. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta Regulamentul sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in Giveaway exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL GIVEAWAY-ului

5.1. Participantii se pot inscrie la Giveaway in perioada 14.12.2018 – 31.01.2019 astfel:

  1. Sa efectueze o comanda ferma pentru un model de rochie propus in colectia BOBAR Bridal 2019.
  2. Sa achite avans la efectuarea comenzii in valoare de 30% din valoarea toatala a comenzii. ( avansul nu va fi returant celor care nu castiga sau celor care vor sa anuleze inscrierea in Giveaway.)
  3. Dupa achitarea avansului se va inregistra inscrierea cu ajutorul unui contract in care se va mentiona numar de ordine la Giveaway, numele participantei, rochia comandata, avansul achitat dar si termenul pana la care trebuie predata rochia.
  4. Castigatorului ii va fi returnat avansul in momentul anuntarii acestuia.

5.2. Ultima zi in care se poate inscrie cineva in concurs este 31.01.2019 – ora 18:00.

SECTIUNEA 6. PREMIILE GIVEAWAY-ului

6.1. Giveaway-ul va avea 1 (unu) castigator.

6.2. Castigatorului ii se va acorda Rochia comandata- pentru care a acordat avans 30%; dar ii se va si inapoia avansul de 30%.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

7.1. Desemnarea castigatorului se va face astfel: – fiecarui participant ii se va atribui un numar de ordine la inscrierea in Giveaway cu care va intra la extragerea finala, iar desemnarea castigatorilor va fi facuta cu ajutorul aplicatiei random.org, si anuntata pe paginile oficiale de facebook Atelier Bobar si instagram @atelier_bobar in maxim 4 zile de la terminarea Giveaway-ului.

7.2. Organizatorul se obliga sa faca publice, pe pagina de Facebook si cea de Instagram mai sus mentionate, numele castigatorului si castigurile acordat. In situatia in care castigatorul refuza sa accepte premiul castigat, se va extrage alt castigator.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

8.1. Numele castigatorilor va fi publicat pe pagina de Facebook Atelier Bobar si cea de Instagram @atelier_bobar in termen de 4 zile de la incheierea Giveaway-ului. De asemenea, acestia vor fi contactati in baza datelor de contact pe care le au lasat la inscriere in contratul semnat de ambele parti.

8.2. Castigatorii vor intra personal in posesia premiului pana la termenul inscris in contract.

SECTIUNEA 9. VALIDAREA CASTIGATORULUI

9.1. Pentru a fi validat drept castigator, participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile descrise in sectiunile anterioare ale Regulamentului. De asemenea, in momentul receptiei premiului, Participantul trebuie sa prezinte un act de identitate valabil (cartea de identitate sau pasaportul).

9.2. Din dorinta de a nu prejudicia nicio persoana care doreste sa participe la prezentul Giveaway, Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare.

9.3. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca exista participanti care incearca sau au incercat sa fraudeze procesul de inscriere, Organizatorul poate sa le restrictioneze participarea la Giveaway, pe toata durata acestuia si/sau sa le retraga dreptul la premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor neconforme.

 

SECTIUNEA 10. LIMITAREA RASPUNDERII

10.1. Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament, nu vor fi luate in considerare.

10.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatia in care participantul doreste sa iasa din Giveaway. Avansul odata achitat nu se va returna inapoi sub nici o forma.

                                                   

SECTIUNEA 12. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

12.1. Regulamentul de participare/desfasurare va intra in posesia tuturor participantilor odata cu semnarea Acordului de Participare, dar va fi si disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat pe www.atelierbobar.ro

12.2. Prin participarea la Giveaway, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si partenerii sai, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea DIANA BOBAR DESIGN SRL si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

12.4. Prin participarea la Giveaway, participantii sunt de acord ca numele, datele de identificare si/sau fotografia/imaginea lor sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator in materiale tiparite, audio sau video, fara ca acestia sa emita pretentii financiare fata de Organizator pentru organizarea acestor operatiuni, precum si sa participe la toate activitatile promotionale organizate de catre  DIANA BOBAR DESIGN SRL in legatura cu aceast Giveaway.

 

SECTIUNEA 13. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

13.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

SECTIUNEA 14. DISPOZITII FINALE

14.1. Prin inscrierea la Giveaway participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

14.2. SC DIANA BOBAR DESIGN SRL isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul Organizatorului.

14.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea Giveaway-ului va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

14.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Giveaway vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

Acest concurs nu este în nici un fel aprobată, administrată sau asociată cu Facebook sau Instagram.